ته چین؛

دستور پخت زمرد پلو

کد خبر: ۷۷۴۲۲۴
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۲ 14 February 2018
تعداد بازدید : 373
کد خبر: ۷۷۴۲۲۴
|
۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۲ 14 February 2018
|
6260 بازدید
بازدید 6260
زمردپلو یک غذای بسیار خوشمزه است که ریشه در افغانستان دارد. این غذا در ایران نیز توسط برخی رستوران‌ها عرضه می‌شود و طمع بسیار خوشمره‌ای دارد. طرز تهیه این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری