ته چین؛

طرز تهیه سالاد الیویه

کد خبر: ۷۷۵۲۹۳
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۵ 18 February 2018
تعداد بازدید : 981
کد خبر: ۷۷۵۲۹۳
|
۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۵ 18 February 2018
|
7477 بازدید
بازدید 7477
سالاد «الیویه یا الیویه / салат Оливье / Salade Olivier» سالادی روسی و نوعی غذای سرد است که از طبخ گوشت یا مرغ یا کالباس به همراه سیب‌زمینی آب‌پز و سس مایونز و خیارشور و دیگر مواد غذایی درست می‌شود. این سالاد در سده نوزدهم میلادی توسط لوسین الیویه، سرآشپز بلژیکیِ فرانسوی‌تبارِ «رستوران اِرمیتاژ» در مسکو ابداع شد و به‌تدریج در کشور روسیه، کشورهای اروپایی، و بسیاری دیگر از کشورهای جهان طرفداران زیادی پیدا کرد. این سالاد سال‌هاست که به‌عنوان یکی از اقلام اصلیِ شام شب سال نو در روسیه و کشورهای شوروی سابق قلمداد می‌شود. طرز تهیه این غذا را به شیوه مرسوم در ایران را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری