ته چین؛

طرز تهیه بال کباب خلالی

کد خبر: ۷۷۵۵۰۰
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۵ 19 February 2018
تعداد بازدید : 272
کد خبر: ۷۷۵۵۰۰
|
۳۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۵ 19 February 2018
|
5240 بازدید
بازدید 5240
بال مرغ یکی از غذاهایی که پختن اش بر روی آتش می‌تواند یک کباب بسیار خوشمزه را پیش رویتان قرار دهد. بال کبابی را به شیوه‌های مختلف تهیه می‌کنند و یکی از این روش‌ها، بال کباب خلالی است که طرز تهیه اش را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟