مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
ته چین؛

طرز تهیه سس مایونز

کد خبر: ۷۷۵۸۳۷
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰ 20 February 2018
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 3078
کد خبر: ۷۷۵۸۳۷
|
۰۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰ 20 February 2018
|
13728 بازدید
|
۱
بازدید 13728
۱
سس مایونز یا سس سفید نوعی سس است که از تخم مرغ، روغن زیتون، خردل و سرکه درست می‌شود و به طور سرد مورد استفاده قرار می‌گیرد. داستان‌های ضد و نقیضی در مورد چگونگی پیدایش این سس وجود دارد، بسیاری از صاحب نظران معتقدند، اولین بار این سس به صورت مخلوطی از زرده تخم مرغ و روغن، در سال 1756 میلادی در فرانسه تهیه شد. گفته می‌شود این سس، نخستین بار توسط آشپزهای فرانسوی تهیه شده است. بسیاری می‌گویند، این سس شبیه ترکیبی است که در روم باستان از مخلوط روغن زیتون و تخم مرغ تهیه می‌شد و این روزها به این شکل عرضه می‌شود. اما به شکل رسمی، تولد این سس به سال 1910 باز می‌گردد، که نینا هلمن یک آلمانی مهاجر در نیویورک، سسی را به منظور فروش بیشتر ساندویچ‌های مغازه شوهرش تهیه کرد. او این سس را به جای کره در ساندویچ‌هایش استفاده می‌کرد. او به تدریج در طعم سس خود تنوع ایجاد کرد و در سال 1912، کارخانه این سس را ساخته و اسمش‌را Best Food گذاشت. طرز تهیه این سس را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
...
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۳ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۳
خیلی عالی
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟