ته چین؛

طرز تهیه سس فرانسوی

کد خبر: ۷۷۶۲۶۱
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۱ 21 February 2018
تعداد بازدید : 857
کد خبر: ۷۷۶۲۶۱
|
۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۱ 21 February 2018
|
10250 بازدید
 
بازدید 10250
سس فرانسوی، یکی از سس‌هایی است که عمدتاً برای سرو سالاد استفاده می‌شود اما برای مرینت برای کباب‌ها و همچنین برای برخی فست فودها نیز استفاده می‌شود و در مجموع کارکرد متنوعی دارد. طرز تهیه سس فرانسوی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟