ته چین؛

طرز تهیه ساندویچ ویژه مغز و زبان

کد خبر: ۷۷۶۳۰۸
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۰ 21 February 2018
تعداد بازدید : 5503
کد خبر: ۷۷۶۳۰۸
|
۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۰ 21 February 2018
|
26843 بازدید
 
بازدید 26843
ساندویچ ویژه مغز و زبان همانگونه که از نامش مشخص است از ترکیب مغز و زبان است که با مغز گوسفند و همچنین برخی با زبان گوسفند و برخی با زبان گوساله تهیه می‌کنند. به این ساندویچ ویژه مواد دیگری نیز افزوده می‌شود و یک ساندویچ فوق العاده آموزش داده می‌شود که طرز تهیه اش را از جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط