ته چین؛

طرز تهیه سس قرمز

کد خبر: ۷۷۷۰۸۰
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۳ 25 February 2018
تعداد بازدید : 5974
کد خبر: ۷۷۷۰۸۰
|
۰۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۳ 25 February 2018
|
18663 بازدید
بازدید 18663
سس قرمز یکی از سس‌های مرسوم در انواع ساندویچ‌ها است که رستوران‌ها معمولاً با فرمول‌های شبیه به همدیگر تهیه می‌کنند. طرز تهیه این سس را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟