ته چین؛

طرز تهیه نرگسی

کد خبر: ۷۷۷۴۹۵
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۸ 26 February 2018
تعداد بازدید : 853
کد خبر: ۷۷۷۴۹۵
|
۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۸ 26 February 2018
|
7313 بازدید
بازدید 7313
نرگسی یا گل در چمن، غذایی ایرانی است که با تخم مرغ ساخته می‌شود و به دلیل شباهت رنگ‌هایش (زرد و سفید و گاه سبز) به گل نرگس این نام را گرفته است. این غذا بسیار شبیه املت اسفناج است و با پیاز داغ، تخم مرغ، اسفناج و گاه سیر پخته می‌شود. طرز تهیه این غذا با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری