مواد لازم:
فیلینگ سبزیجات:
یک عدد کوچک نگینی شده
دو حبه سیر
سه عدد سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست
دو قاشق غذاخوری سس ماهی
پودر فلفل سیاه تازه به مقدار دلخواه
بیست عدد لوبیا سبز خلال شده
دو عدد سیبزمینی شیرین کوچک
دو عدد شلغم کوچک
یک چهارم یک کلم پیچ
یک عدد هویج کوچک
300 گرم توفو
دو قاشق غذاخوری گشنیز
سس:
چها پیمانه آب
سه قاشق غذاخوری سس سویا
نصف پیمانه شکر قهوهای
دو حبه سیر خورد شده
یک مکعب عصاره مرغ جامد
چهار قاشق غذاخوری نشاسته ذرت که در چهار قاشق غذاخوری آب رقیق شده باشد
کرپ:
دو عدد تخممرغ
یک و نیم پیمانه شیر
دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
یک پیمانه آرد چند منظوره
کره به میزان لازم
کرِپ یک نوع بسیار نازک پنکیک میباشد که معمولاً از آرد گندم تهیه میگردد و کلمه کرپ به فرانسوی از ریشه لاتین crispa معنی «پیچاندن» گرفته شده است. با آنکه کرپ از ناحیه بروتاین آمده اما در تمام فرانسه، بلژیک و کبک کانادا مصرف میشود. کرپ معمولاً با مواد متفاوتی سرو می شود که امروز با مرغ و سبزیجات آن را می بینیم.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.