ته چین؛

طرز تهیه کرپ مرغ و سبزیجات

کد خبر: ۷۷۷۷۶۹
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۰ 26 February 2018
تعداد بازدید : 653
کد خبر: ۷۷۷۷۶۹
|
۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۰ 26 February 2018
|
7222 بازدید

مواد لازم:
فیلینگ سبزیجات:
یک عدد کوچک نگینی شده
دو حبه سیر
سه عدد سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست
دو قاشق غذاخوری سس ماهی
پودر فلفل سیاه تازه به مقدار دلخواه
بیست عدد لوبیا سبز خلال شده
دو عدد سیب‌زمینی شیرین کوچک
دو عدد شلغم کوچک
یک چهارم یک کلم پیچ
یک عدد هویج کوچک
300 گرم توفو
دو قاشق غذاخوری گشنیز

سس:
چها پیمانه آب
سه قاشق غذاخوری سس سویا
نصف پیمانه شکر قهوه‌ای
دو حبه سیر خورد شده
یک مکعب عصاره مرغ جامد
چهار قاشق غذاخوری نشاسته ذرت که در چهار قاشق غذاخوری آب رقیق شده باشد

کرپ:
دو عدد تخم‌مرغ
یک و نیم پیمانه شیر
دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک
یک پیمانه آرد چند منظوره
کره به میزان لازم

بازدید 7222
کرِپ یک نوع بسیار نازک پنکیک می‌باشد که معمولاً از آرد گندم تهیه می‌گردد و کلمه کرپ به فرانسوی از ریشه لاتین crispa معنی «پیچاندن» گرفته شده است. با آنکه کرپ از ناحیه بروتاین آمده اما در تمام فرانسه، بلژیک و کبک کانادا مصرف می‌شود. کرپ معمولاً با مواد متفاوتی سرو می شود که امروز با مرغ و سبزیجات آن را می بینیم.
اشتراک گذاری