ته چین؛

طرز تهیه لقمه کباب

کد خبر: ۷۷۷۸۰۳
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۸ 26 February 2018
تعداد بازدید : 1453
کد خبر: ۷۷۷۸۰۳
|
۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۸ 26 February 2018
|
9670 بازدید
بازدید 9670
لقمه کباب یکی از کباب‌های خوشمزه‌ای است که به صورت لقمه و معمولاً میان نان لواش پیچیده شده و سرو می‌شود. در ایران شماری از رستوران‌ها به واسطه پخت تخصصی این غذا نه چندان پیچیده مشهور و پرمشتری هستند. اکنون وقت آن رسیده تا طرز تهیه لقمه کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرابگیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟