ته چین؛

میت لوف پنیری گریل شده

کد خبر: ۷۷۷۸۷۴
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۴۳ 26 February 2018
تعداد بازدید : 386
کد خبر: ۷۷۷۸۷۴
|
۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۴۳ 26 February 2018
|
6021 بازدید

مواد لازم:
یک پیاز زرد متوسط
دو ساقه کرفس
دو حبه سیر
یک قاشق غذاخوری روغن خنثی
۷۰۰ گرم گوشت گوساله چرخ‌کرده
225 گرم سوسیس چرخ‌کرده
دو عدد تخم‌مرغ
یک پیمانه آرد سوخاری
دو قاشق غذاخوری سس ووسترشر
دو قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی یا مدیترانه‌ای یا ادویه مورد علاقه
یک قاشق غذاخوری نمک بدون ید
یک چهارم پیمانه سس فلفل تند رست شده یا سس مورد علاقه
نصف پیمانه پنیر پارمیزان رنده شده
سه چهارم پیمانه موزارلای رنده شده

بازدید 6021
مشکلی که برخی میت لوف‌ها دارند این است که به اندازه کافی آبدار نیست. در این ویدیو با استفاده از پنیر و سس فلفل تند در ترکیب میت لوف و پخت آن تا دمای مناسب نتیجه کار به شدت آبدار می‌شود. این میت لوف را می‌توان هم در فر و هم روی گریل درست کرد. جزئیات این روش از پخت میت لوف را در ویدیو تابناک با زیرنویس فارسی ببینید.
اشتراک گذاری