ته چین؛

طرز تهیه میرزاقاسمی

کد خبر: ۷۷۸۰۸۹
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۸ 27 February 2018
تعداد بازدید : 30072
کد خبر: ۷۷۸۰۸۹
|
۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۸ 27 February 2018
|
47102 بازدید
بازدید 47102
میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. مواد موردنیاز برای تهیه میرزاقاسمی عبارتند از: بادمجان، سیر، روغن، تخم‌مرغ، نمک و ادویه. بر اساس برخی گزارش‌ها، میرزا قاسمی توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد و توسط همو گسترش یافت و به نام او نیز اسم گذاری شد. دستور پخت میرزا قاسمی را به شیوه‌ای اصیل با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری