ته چین؛

طرز تهیه میرزاقاسمی

کد خبر: ۷۷۸۰۸۹
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۸ 27 February 2018
تعداد بازدید : 30078
کد خبر: ۷۷۸۰۸۹
|
۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۸ 27 February 2018
|
47185 بازدید
بازدید 47185
میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. مواد موردنیاز برای تهیه میرزاقاسمی عبارتند از: بادمجان، سیر، روغن، تخم‌مرغ، نمک و ادویه. بر اساس برخی گزارش‌ها، میرزا قاسمی توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد و توسط همو گسترش یافت و به نام او نیز اسم گذاری شد. دستور پخت میرزا قاسمی را به شیوه‌ای اصیل با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟