ته چین؛

طرز تهیه خورش مرغ

کد خبر: ۷۷۸۱۲۷
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۴ 27 February 2018
تعداد بازدید : 4953
کد خبر: ۷۷۸۱۲۷
|
۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۴ 27 February 2018
|
20771 بازدید
بازدید 20771
در آشپزی ایرانی خورش کاربرد فراوانی دارد و معمولاً خورش با نان یا برنج ساده، که ممکن است به صورت پلو یا کته تهیه شده باشد، خورده می‌شود. خورش‌های ایرانی ترکیبی از گوشت، سبزیجات خشک یا تازه و حبوباتی چون عدس و لوبیا هستند. ایرانیان چلوخورش که به آن برنج و خورشت هم گفته می‌شود را در غذاهای روزانه، میهمانی‌ها و مراسم رسمی استفاده می‌کنند. امروز یک خورش مرغ را به شما آموزش می دهیم که می تواند تنوعی در پخت اینگونه غذاها باشد.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟