ته چین؛

دستور پخت فیله ماهی باراموندی با کره و سیر

کد خبر: ۷۷۸۴۷۸
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۳ 28 February 2018
تعداد بازدید : 827
کد خبر: ۷۷۸۴۷۸
|
۰۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۳ 28 February 2018
|
8078 بازدید
بازدید 8078
فیله ماهی یکی از غذاهای خوش طعم است که با روش های متفاوتی و ماهی‌های مختلف تهیه می شود. اکنون شیوه مرسوم تهیه این غذا را با استفاده از ماهی باراموندی و آموزش جواد جوادی آشپز حرفه ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط