ته چین؛

آموزش دم کردن زعفران

کد خبر: ۷۷۸۷۹۰
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۶ 05 December 2020
تعداد بازدید : 25212
کد خبر: ۷۷۸۷۹۰
|
۱۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۶ 05 December 2020
|
38647 بازدید
بازدید 38647
زعفران یکی از طعم دهنده‌ها و رنگ‌دهنده‌های پرکاربرد است. آموزش دم کردن زعفران با یخ و آب جوش را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
به نظر شما چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز خواهد شد؟