ته چین؛

آموزش دم کردن زعفران

کد خبر: ۷۷۸۷۹۰
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۶ 05 December 2020
تعداد بازدید : 25213
کد خبر: ۷۷۸۷۹۰
|
۱۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۶ 05 December 2020
|
38683 بازدید
بازدید 38683
زعفران یکی از طعم دهنده‌ها و رنگ‌دهنده‌های پرکاربرد است. آموزش دم کردن زعفران با یخ و آب جوش را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟