ته چین؛

دستور پخت بال بوفالو در آرام پز

کد خبر: ۷۷۹۹۰۲
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۶ 06 March 2018
تعداد بازدید : 779
کد خبر: ۷۷۹۹۰۲
|
۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۶ 06 March 2018
|
4239 بازدید
بازدید 4239
بال مرغ طرفدارن خاص خود را دارد، بعضی ها عاشق بال کبابی هستند، و بعضی ها هم در سوپ می ریزند، اگر از ازاین دو روش خسته شده‌اید، می توانید بال بوفالو را امتحان کنید که در این روش در آرام پز پخته شده است.
اشتراک گذاری