ته چین؛

دستور پخت بال بوفالو در آرام پز

کد خبر: ۷۷۹۹۰۲
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۶ 06 March 2018
تعداد بازدید : 780
کد خبر: ۷۷۹۹۰۲
|
۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۶ 06 March 2018
|
4276 بازدید
بازدید 4276
بال مرغ طرفدارن خاص خود را دارد، بعضی ها عاشق بال کبابی هستند، و بعضی ها هم در سوپ می ریزند، اگر از ازاین دو روش خسته شده‌اید، می توانید بال بوفالو را امتحان کنید که در این روش در آرام پز پخته شده است.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟