ته چین؛

طرز تهیه رول مارشملو

کد خبر: ۷۸۰۶۴۱
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۱ 08 March 2018
تعداد بازدید : 82
کد خبر: ۷۸۰۶۴۱
|
۱۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۱ 08 March 2018
|
2765 بازدید
بازدید 2765
در این ویدیوی کوتاه طرز تهیه رول‌های ساده مارشملو و دارچین که برای پذیرایی در میهمانی‌‎ها و اعیاد مناسب می‌باشد را می‌آموزید. مارشملو شیرینی از ترکیب شکر و آب و ژلاتین ساخته شده است که ریشه‌ای قدیمی دارد ولی نوع مدرن آن که امروزه در دسرها استفاده می شود در کشور فرانسه آماده می‌شود.
اشتراک گذاری