ته چین؛

طرز تهیه رول مارشملو

کد خبر: ۷۸۰۶۴۱
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۱ 08 March 2018
تعداد بازدید : 82
کد خبر: ۷۸۰۶۴۱
|
۱۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۱ 08 March 2018
|
2800 بازدید
بازدید 2800
در این ویدیوی کوتاه طرز تهیه رول‌های ساده مارشملو و دارچین که برای پذیرایی در میهمانی‌‎ها و اعیاد مناسب می‌باشد را می‌آموزید. مارشملو شیرینی از ترکیب شکر و آب و ژلاتین ساخته شده است که ریشه‌ای قدیمی دارد ولی نوع مدرن آن که امروزه در دسرها استفاده می شود در کشور فرانسه آماده می‌شود.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟