ته چین؛

طرز تهیه جوجه کباب یونانی

کد خبر: ۷۸۰۸۴۷
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۸ 08 March 2018
تعداد بازدید : 443
کد خبر: ۷۸۰۸۴۷
|
۱۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۸ 08 March 2018
|
7396 بازدید
بازدید 7396
جوجه کباب یونانی یک فرم متفاوت از جوجه کباب است که معمولاً قطعات جوجه در آن کوچک‌تر و بر روی سیخ‌های باریک موسوم به سیخ جگر پخته و در سیخ‌های چوبی سرو می‌شود. طرز تهیه این جوجه کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط