ته چین؛

طرز تهیه جوجه کباب یونانی

کد خبر: ۷۸۰۸۴۷
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۸ 08 March 2018
تعداد بازدید : 443
کد خبر: ۷۸۰۸۴۷
|
۱۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۸ 08 March 2018
|
7402 بازدید
بازدید 7402
جوجه کباب یونانی یک فرم متفاوت از جوجه کباب است که معمولاً قطعات جوجه در آن کوچک‌تر و بر روی سیخ‌های باریک موسوم به سیخ جگر پخته و در سیخ‌های چوبی سرو می‌شود. طرز تهیه این جوجه کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟