ته چین؛

طرز تهیه کباب ماهی تیلاپیا

کد خبر: ۷۸۱۳۹۲
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۳ 10 March 2018
تعداد بازدید : 2492
کد خبر: ۷۸۱۳۹۲
|
۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۳ 10 March 2018
|
12869 بازدید
بازدید 12869
«تیلاپیا / Tilapia» نوعی ماهی از راسته سوف‌ماهیان است که داری بدنی مستطیلی شکل با فلس‌های ریز هستند. در ایران و به ویژه در جنوب به روش‌های منحصر به فردی این ماهی تهیه و سرو می‌شود. اکنون طرز تهیه این ماهی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟