ته چین؛

دستور پخت چیلی گیاه خواران

کد خبر: ۷۸۱۷۴۱
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۴ 11 March 2018
تعداد بازدید : 932
کد خبر: ۷۸۱۷۴۱
|
۲۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۴ 11 March 2018
|
4945 بازدید
بازدید 4945
چیلی یک غذای خیلی متداول مکزیکی است که از لحاظ ارزش غذایی داری پروتئین و فیبر فراوان است. بخش پروتئینی این غذا را معمولا انواع گوشت تشکیل می دهد، اما امروز می خواهیم یک چیلی مخصوص گیاهخواران را نشان دهیم و گوشت را در آن جایگزین کنیم. از تماشای این دستور پخت لذت ببرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟