ته چین؛

طرز تهیه دمنوش زرشک و عناب

کد خبر: ۷۸۲۲۰۲
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۷ 12 March 2018
تعداد بازدید : 5815
کد خبر: ۷۸۲۲۰۲
|
۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۷ 12 March 2018
|
30290 بازدید
|
۱
بازدید 30290
۱
دمنوش زرشک و عناب یکی از نوشیدنی‌هایی است که طرفدارانِ خاص خود را دارد و طعم متفاوت نیز دارد. طرز تهیه این دمنوش را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامیگیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۱
چند دقیقه باید بمونه تا دم بکشه شما هنوز طرز تهیه دم نوش عناب و زرشک آخرش توضیح ندادی میپری طرز تهیه چایی