ته چین؛

طرز تهیه ترافل شکلاتی کارامل

کد خبر: ۷۸۲۸۲۴
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۵ 15 March 2018
تعداد بازدید : 1876
کد خبر: ۷۸۲۸۲۴
|
۲۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۵ 15 March 2018
|
11991 بازدید
بازدید 11991
ترافل یک نوع شکلات بلژیکی است. برای درست کردن آن، کرم شکلاتی در مرکز قرار داده شده و با پودر کاکائو معمولاً در شکل کروی، مخروطی و منحنی ساخته و تشکیل می‌شود. همچنین خامه، شکلات مذاب، کارامل، آجیل، بادام، انواع توت‌ها، و سایر میوه‌های شیرین، نان بادامی، تافی، نعناع، چیپس شکلاتی، برای پر کردن شکلات، ممکن است جایگزین خمیر شکلاتی شود. امروز نوع کاراملی آن را به شما آموزش می دهیم.
اشتراک گذاری