ته چین؛

طرز تهیه ترافل شکلاتی کارامل

کد خبر: ۷۸۲۸۲۴
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۵ 15 March 2018
تعداد بازدید : 1880
کد خبر: ۷۸۲۸۲۴
|
۲۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۵ 15 March 2018
|
12130 بازدید
بازدید 12130
ترافل یک نوع شکلات بلژیکی است. برای درست کردن آن، کرم شکلاتی در مرکز قرار داده شده و با پودر کاکائو معمولاً در شکل کروی، مخروطی و منحنی ساخته و تشکیل می‌شود. همچنین خامه، شکلات مذاب، کارامل، آجیل، بادام، انواع توت‌ها، و سایر میوه‌های شیرین، نان بادامی، تافی، نعناع، چیپس شکلاتی، برای پر کردن شکلات، ممکن است جایگزین خمیر شکلاتی شود. امروز نوع کاراملی آن را به شما آموزش می دهیم.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟