آزمایش و تشخیص میزان دارو در کار آزمایی بالینی

کد خبر: ۷۸۶۵۸۰
|
۱۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۱ 02 April 2018
|
3249 بازدید

رئیس مرکز کار آزمایی و کار آفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: آزمایش داروی جدید و میزان عوارض آن در طرح کار آزمایی بالینی انجام می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا فیروز رئیس مرکز کار آزمایی و کار آفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: مطالعات بالینی که به وسیله دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود با هدف مشارکت و فعالیت همه زینفعان و گروه‌های مرتبط با این رشته برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: مطالعات بالینی سالی یک بار در کشور در راستای به اشتراک گذاشتن تجربیات علمی و رسیدن به ایده‌های نو در کشور به وسیله دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود.

فیروز با اشاره به اینکه کار آزمایی بالینی در واقع مهمترین روش مطالعات در حیطه علوم پزشکی محسوب می‌شود افزود: مطالعات بالینی در واقع محصولات جدید، داروها و واکسن‌های جدید را برای انسان‌ها مطالعه می‌کند تا میزان تاثیر آن‌ها برای افراد مشخص شود.

وی اظهار کرد: آزمایش واکسن‌های جدید با هدف کشف میزان عوارض و تاثیر آن بر روی بدن انجام می‌شود و افراد مختلفی در کار، کار آزمایی بالینی دخیل هستند.

فیروز با اشاره به اینکه پزشکان در کار آزمایی بالینی و بیمارگیری دخیل هستند و کار مداخله را انجام می‌دهند اظهار کرد: در این نوع از کارها افرادی پشتیبان‌های مالی هستند که هزینه‌های زیاد تجهیزات را می‌پردازند.

وی یادآور شد: پشتیبانان مالی در طرح کار آزمایی بالینی هزینه‌های تولید محصولات و یا دارو را با هدف انجام آزمایش و تشخیص میزان عوارض دارو می‌پردازند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟