ته چین؛

طرز تهیه چرگ قاتق سنتی

کد خبر: ۷۸۷۸۸۶
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۸ 08 April 2018
تعداد بازدید : 1806
کد خبر: ۷۸۷۸۸۶
|
۱۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۸ 08 April 2018
|
11026 بازدید
بازدید 11026
چرگ قاتق یک غذای سنتی ایرانی است که تهیه‌اش ساده و به سرعت قابل تهیه است. این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای‌در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟