ساخت اولین نیروگاه برق هسته‌ای ترکیه توسط روسیه

به گفته ی الکساندر نوواک وزیر انر‌ژی روسیه، حتی اگر سایر سرمایه گذاران بین المللی مایل به سرمایه گذاری در نیروگاه برق هسته ای آکویو ترکیه نباشند، روسیه می تواند به تنهایی ‍پروژه ی ساخت این نیروگاه را به اتمام برساند.
کد خبر: ۷۸۷۹۷۱
|
۱۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۸ 07 April 2018
|
6854 بازدید

ساخت اولین نیروگاه برق هسته ای ترکیه توسط روسیهبه گفته ی الکساندر نوواک وزیر انر‌ژی روسیه، حتی اگر سایر سرمایه گذاران بین المللی مایل به سرمایه گذاری در نیروگاه برق هسته ای آکویو ترکیه نباشند، روسیه می تواند به تنهایی ‍پروژه ی ساخت این نیروگاه را به اتمام برساند.

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از Russia Today، الکساندر نوواک وزیر انر‌ژی روسیه در این خصوص اذعان کرده است که '' تا به حال ۳ میلیارد دلار در پروژه ی ساخت نیروگاه هسته ای آکویو ترکیه سرمایه گذاری شده است. اگر (ترک ها) هیچ سرمایه گذار دیگری را پیدا نکنند معنای آن این خواهد بود که ساخت این نیروگاه برق هسته ای توسط شرکت انرژی هسته ای آکویو تمام خواهد شد''. لازم به ذکر است که آکویو یکی از شرکت های ساخت نیروگاه هسته ای است که مالک آن شرکت مادر دولتی رز اتم روسیه است. 

ساخت اولین نیروگاه برق هسته ای ترکیه توسط روسیه

باید خاطر نشان گردد که شرکت رز اتم روسیه مدتی است که در جستجوی شرکای تجاری ای است که قادر به تصاحب ۴۹ درصد از سهام مربوط به ساخت ‍پروژه ی نیروگاه برق هسته ای آکویو ترکیه باشند. بر اساس برنامه ریزی های انجام گرفته، قرار است که تامین مالی ساخت این نیروگاه توسط شرکت روسی آکویو و شرکای آن انجام و روش هایی مانند اخذ وام از بنگاه های واردات-صادرات و بانک ها را در بر گیرد. افزون بر این، قرار است که حق مالکیت نیروگاه آکویو به عنوان یکی از بزرگترین ‍پروژه های حوزه ی انرژی روسیه در ترکیه از آن شرکت روسی آکویو باشد و این شرکت برق تولید شده از این نیروگاه را به شریک ترک خود بفروشد. 

علاوه بر این، این ‍پروژه ی ۲۰ میلیارد دلاری نخستین نیروگاه برق هسته ای در ترکیه را ایجاد کرده و هدف آن افزایش ظرفیت تولیدی برق ترکیه است به شکلی که با راه اندازی آن ۱۷ درصد از نیاز تامین برق این کشور از طریق این نیروگاه تامین خواهد شد. انتظار می رود که راه اندازی این نیروگاه دولت ترکیه را قادر خواهد ساخت که هزینه های تولید برق را کاهش داده و این به نوبه ی خود باعث می شود که هزینه های مصرف کنندگان نهایی برق نیز کاهش یابد. 

در پایان باید به این نکته اشاره گردد که قرار داد ساخت و اجرای نیروگاه برق هسته ای آکویو در سال ۲۰۱۰ میلادی میان روسیه و ترکیه منعقد شد و بنابر برنامه ریزی های انجام شده قرار است که نخستین راکتور هسته ای این نیروگاه در سال ۲۰۲۳ آغاز به کار نماید. بر اساس توافقات انجام شده، تعداد ۴ راکتور هسته ای با ظرفیت تولید برق ۴۸۰۰ مگاوات و طول عمر ۶۰ سال در نیروگاه آکویو ساخته خواهد شد.

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیت دلار
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات