ته ‌چین؛

دستور پخت پاستای گولاش آمریکایی

کد خبر: ۷۸۹۶۲۳
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۰ 12 April 2018
تعداد بازدید : 1814
کد خبر: ۷۸۹۶۲۳
|
۲۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۰ 12 April 2018
|
9122 بازدید

مواد لازم:
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک پیاز بزرگ ریز خورد شده
900 گرم گوشت گوساله چرخ‌کرده
چهار حبه سیر ریز خورد شده
دو قاشق چای‌خوری نمک بدونید یا به میزان دلخواه بیشتر
یک و نیم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
فلفل کائن به میزان دلخواه
دو قاشق غذاخوری پاپریکا
دو قاشق چای‌خوری مخلوط ادویه خشک ایتالیایی (ترکیب پونه کوهی، آویشن، رزماری، مریم‌گلی، جعفری و ریحان)
یک یا دو برگ بو
950 میلی‌لیتر آب مرغ
یک قوطی کنسرو 425 گرمی کنسرو گوجه‌فرنگی
یک شیشه 680 گرمی سس آماده مارینارا، شیشه آن با یک پیمانه آب آبکش شده و اضافه شود
دو قاشق غذاخوری سس سویا
دو پیمانه سر پر پاستا
یک پیمانه سر پر پنیر چدار سفید رنده شده
جعفری ایتالیایی تازه خورد شده به مقدار دلخواه

بازدید 9122
اشتراک گذاری