ته ‌چین؛

طرز تهیه پیراشکی مرغ

کد خبر: ۷۹۲۵۲۵
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۰ 22 April 2018
تعداد بازدید : 8689
کد خبر: ۷۹۲۵۲۵
|
۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۰ 22 April 2018
|
23673 بازدید
بازدید 23673
پیراشکی مرغ، اسم آن به اندازه مزه آن جالب نیست. پیراشکی مرغ در واقع مرغیست که با پیاز و سیر تفت داده می‌شود و پنیر خامه‌ای و کره ترکیب شده و درون خمیر نان کراسان قرار می‌گیرد. این نان گرم، نرم و خوشمزه بهترین همراه برای میان ‌وعده سفر است. درست کردن آن بی دردسر و آسان است. دستور پخت پیراشکی مرغ را در تابناک ویدیو ‌ببینید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟