ته ‌چین؛

طرز تهیه سس گوآکاموله

کد خبر: ۷۹۳۶۹۲
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۲ 26 April 2018
تعداد بازدید : 246
کد خبر: ۷۹۳۶۹۲
|
۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۲ 26 April 2018
|
6156 بازدید
بازدید 6156
گوآکاموله یک سس با پایه آووکادو است که توسط آزتک‌های مکزیکی درست شد. علاوه بر استفاده آن در غذاهای مکزیکی گوآکاموله به عنوان یکی از مواد اولیه سالاد به آمریکا وارد شده است. به طور سنتی گوآکاموله با له کردن آووکادوی رسیده درست می‌شود. با یاد گرفتن طرز تهیه این سس دیگر آن را از بیرون نخواهید خرید. و آن را تازه و سالم میل خواهید کرد. طرز تهیه گوآکاموله را در ویدیو تابناک ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟