حس چشایی برای شناسایی ماهیت چیزی که میخوریم ضروری است، غذاهای شیرین حاوی انرژی هستند، غذاهای شور حاوی سدیم هستند و غذاهایی با طعم اومامی حاوی پروتئین هستند اما طعم ترش ماهیتی ضد و نقیض دارد، برخی چیزهای ترش مانند ویتامین سی برای بقای ما اهمیتی حیاتی دارند در حالی که غذاهای فاسد ممکن است جان ما را به خطر بیاندازند. کسی نمیداند که هدف تکاملی طعم ترش دقیقا چیست و چرا انسان قابلیت تشخیص آن را بدست آورده است. از جهت شناسایی و تشخیص نیز طعم ترش با سایر طعمها متفاوت است. در این ویدیو با رموز طعم ترش بیشتر آشنا شوید و از تفاوت روش تشخیص آن توسط زبان آگاه شوید.