ته‌ چین؛

طرز تهیه سالاد کلم تند با سس سرکه و روغن زیتون

کد خبر: ۷۹۴۳۲۷
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۰ 29 April 2018
تعداد بازدید : 1527
کد خبر: ۷۹۴۳۲۷
|
۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۰ 29 April 2018
|
12209 بازدید
بازدید 12209
«کولسلا / coleslaw» لغتی هلندی به معنای سالاد کلم است. سالاد کلم هلندی در واقع نوعی سالاد است که از کلم خام درست شده و با سرکه و روغن زیتون میل می‌شود و یا با مایونز. سالاد کلم همراه با سرکه و روغن زیتون عمر بیشتری خواهد داشت چرا که به حالت ترشی درخواهد آمد. این سالاد را به عنوان غذای دوم در کنار غذای اصلی سرو می‌کنند. طرز تهیه این سالاد را در ویدیو تابناک ببینید.
اشتراک گذاری