ته‌ چین؛

دستور پخت پای با خامه پر شده

کد خبر: ۷۹۸۴۱۶
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۰ 12 May 2018
تعداد بازدید : 2206
کد خبر: ۷۹۸۴۱۶
|
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۰ 12 May 2018
|
12662 بازدید

مواد مورد نیاز این کیک عبارتند از:

تخم‌مرغ
 نشاسته ذرت
آرد چند منظوره
 شیر
شکلات نیمه‌شیرین
کره نمک نخورده

بازدید 12662
پای کره‌ای که با خامه پر شده یا پای بوستون نوعی کیک زرد و کره‌ای است که با خامه پر شده و با شکلات تزئین می‌شود. این کیک خوشمزه می‌تواند عصرانه فوق العاده‌ای برای خانواده باشد. دستور پخت این کیک را در تابناک ویدیو ‌ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟