ته چین؛

دستور پخت کیک گلابی و شکلات

کد خبر: ۷۹۹۰۴۸
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۷ 14 May 2018
تعداد بازدید : 653
کد خبر: ۷۹۹۰۴۸
|
۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۷ 14 May 2018
|
7764 بازدید

مواد لازم:
چهارعدد تخم مرغ
۲۰۰ گرم شکلات نيمه شيرين
صد و پنجاه گرم کره
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری عصاره بادام
یک قاشق غذاخوری پودر شکلات شیرین نشده
صد گرم بادام پودر شده
صد گرم شکر
سه یا چهار گلابی رسیده

 

بازدید 7764
طرز تهیه کیک شکلاتی همراه با گلابی و بادام. این دسر خوشمزه از بادام بجای وانیل برای طعم دهی استفاده می کند و با ترکیب میوه گلابی بهمراه کیک شکلاتی یک میان وعده خوشمزه یا صبحانه را امتحان کنید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟