ته چین؛

طرز تهیه سس آووکادو و اسفناج

کد خبر: ۸۰۰۰۵۷
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۲ 19 May 2018
تعداد بازدید : 787
کد خبر: ۸۰۰۰۵۷
|
۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۲ 19 May 2018
|
12857 بازدید

مواد لازم:
دو پیمانه اسفناج تازه
یک پیمانه آووکادو
نصف پیمانه خامه ترش کم چرب
یک چهارم پیمانه پیاز قرمز
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
یک قاشق غذاخوری فلفل هالوپینو
یک حبه سیر بزرگ
نصف قاشق چایخوری نمک
یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه
سس تند 

بازدید 12857
در این ویدیو سسی از مخلوط سبزیجات و آووکادو را می بینید که از آن می توان همراه چیپس و سبزیجاتی مانند هویج و کرفس استفاده کرد.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟