ته چین؛

دستور پخت گل کلم با سس تند بوفالو

کد خبر: ۸۰۱۱۸۱
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۴ 21 May 2018
تعداد بازدید : 726
کد خبر: ۸۰۱۱۸۱
|
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۴ 21 May 2018
|
11671 بازدید

مواد لازم:
سه چهارم پیمانه بیکینگ پودر
یک پیمانه آب
نصف قاشق چايخوري پودر سير
نمک و فلفل
دو سر گل‌کلم
دو قاشق غذاخوری کره
نصف پیمانه سس فلفل تند
یک قاشق چایخوری عسل

بازدید 11671
در این دستور از سس تند بوفالو که سسی آمریکایی و مخصوص سرو با بال مرغ است روی گل کلم استفاده می شود. گل کلم را می توانید در کنار هویج و کرفس با استفاده از این دستور غذا به عنوان یک پیش غذای عالی سرو کنید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟