ته چین؛

طرز تهیه کاری گوشت رندنگ

کد خبر: ۸۰۱۵۸۸
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۵ 22 May 2018
تعداد بازدید : 4261
کد خبر: ۸۰۱۵۸۸
|
۰۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۵ 22 May 2018
|
14821 بازدید

مواد لازم:
نیم کیلو گوشت خرد شده
دو قاشق غذاخوری روغن
سه چهارم پیمانه میگوی خشک ریز شده
یک حبه سیر له شده
یک قاشق غذاخوری علف لیمو بریده شده
دو پیاز قطعه شده
یک و سه چهارم پیمانه شیر نارگیل
نصف پیمانه یا به دلخواه خمیر کاری
سه قاشق غذاخوری پودر زردچوبه
یک فلفل قرمز تند تازه خرد شده (اختیاری)
مقداری گشنیز تازه قطعه شده

بازدید 14821
رندنگ غذایی گوشتی با ادویه تند همراه شیر نارگیل است که مخصوص کشور اندونزی است. در این ویدیو دستور پخت این غذا با ترکیب میگو آموزش داده می‌شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟