ته چین؛

طرز تهیه پیراشکی پستو

کد خبر: ۸۰۳۷۷۳
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۰ 29 May 2018
تعداد بازدید : 533
کد خبر: ۸۰۳۷۷۳
|
۰۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۰ 29 May 2018
|
7220 بازدید

مواد لازم:
دو ورقه خمیر شیرینی پیراشکی
238 گرم سس پستو
238 گرم پنیر ریکوتا
دو قاشق چایخوری آرد

بازدید 7220
در این دستور غذا خمیر پیراشکی از پنیر ایتالیایی ریکوتا که با شیر گوسفند درست می‌شود همراه با سس پستو ایتالیایی که ترکیبی از ریحان، گردو یا بادام زمینی و روغن زیتون و سیر است پر می‌شود.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟