مواد لازم:
دو ورقه 18 سانتی خمیر پای
دو عدد هویج بزرگ
دو عدد سیب زمینی بزرگ
نیم کیلوگرم گوشت راسته گوساله
روغن
نمک و فلفل
یک کنسرو 400 گرمی آب گوشت
سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
یک سوم پیمانه آب
«پات پای / Pot Pie» به پایهایی گفته میشود که یک با گذاشتن داخل اجاق یا فر یک لایه ترد رویشان تشکیل میشود و شکل کلاسیک پای را دارند. در این ویدیو برخلاف ویدیوهای آشپزی که در تابناک دیده اید بجای پای میوه ای، دستور پخت پای گوشت را ببیند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.