ته چین؛

طرز تهیه چیپس پیتا

کد خبر: ۸۰۴۰۶۰
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۹ 31 May 2018
تعداد بازدید : 826
کد خبر: ۸۰۴۰۶۰
|
۱۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۹ 31 May 2018
|
7808 بازدید

مواد لازم:
دوازده عدد نان پیتا
نصف پیمانه روغن زیتون
نصف قاشق چايخوري فلفل سياه
یک قاشق چایخوری نمک سیر
نصف قاشق چایخوری ریحان خشک شده
يک قاشق چايخوري جعفري فرنگي خشک شده

بازدید 7808
در این دستور غذا از نان پیتا که نانی عربی و لبنانی است و در یونان هم مصرف می‌شود استفاده می‌شود تا چیپسی شکم پر درست شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟