ته چین

طرز تهیه گوشت بولگاگی

کد خبر: ۸۰۷۱۴۰
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۹ 11 June 2018
تعداد بازدید : 1188
کد خبر: ۸۰۷۱۴۰
|
۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۹ 11 June 2018
|
6047 بازدید

مواد لازم:
نیم کیلو گوشت
پنج قاشق غذاخوري سس سويا
دو و نیم قاشق غذاخوری شکر
یک چهارم پیمانه پیازچه خرد شده
دو قاشق غذاخوری سیر ریز شده
دو قاشق غذاخوری دانه کنجد
دو قاشق غذاخوری روغن کنجد
و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

بازدید 6047
بولگاگی به معنای گوشت آتشین، غذایی کره‌ای است که با گریل یا سرخ کردن قطعات گوشت و همراه سسی مخصوص درست می‌شود. ماده اصلی این سس سویا و روغن کنجد می باشد. دستور پخت این غذای کره ای را در ویدیو تابناک ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟