مواد لازم:
نیم کیلو گوشت
پنج قاشق غذاخوري سس سويا
دو و نیم قاشق غذاخوری شکر
یک چهارم پیمانه پیازچه خرد شده
دو قاشق غذاخوری سیر ریز شده
دو قاشق غذاخوری دانه کنجد
دو قاشق غذاخوری روغن کنجد
و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
بولگاگی به معنای گوشت آتشین، غذایی کرهای است که با گریل یا سرخ کردن قطعات گوشت و همراه سسی مخصوص درست میشود. ماده اصلی این سس سویا و روغن کنجد می باشد. دستور پخت این غذای کره ای را در ویدیو تابناک ببینید.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.