ته چین؛

طرز تهیه کیک چهار لایه

کد خبر: ۸۰۷۸۷۸
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۶ 14 June 2018
تعداد بازدید : 1451
کد خبر: ۸۰۷۸۷۸
|
۲۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۶ 14 June 2018
|
6360 بازدید

مواد لازم:
لایه‌های کیک 18 سانتی بریده شده
یک سوم پیمانه مربا برای هر لایه
نصف پیمانه آیسینگ برای هر لایه

بازدید 6360
در این ویدیو طرز تهیه کیک چهار لایه پر شده با مخلوط مربا و آیسینگ و چگونه تزئین رویه‌اش آموزش داده می‌شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟