ته چین؛

طرز تهیه سس ترب کوهی خانگی

کد خبر: ۸۰۸۱۴۵
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۰ 14 June 2018
تعداد بازدید : 533
کد خبر: ۸۰۸۱۴۵
|
۲۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۰ 14 June 2018
|
8700 بازدید

مواد لازم:
یک پیمانه ترب کوهی
سه پیمانه سرکه سفید
دو قاشق چایخوری شکر
یک چهارم قاشق چایخوری نمک

بازدید 8700
ترب کوهی نام یک گونه است از تیره شب‌بویان که شامل خردل، واسابی، کلم بروکلی و کلم‌پیچ می‌شود. این ترب را میتوان له کرده و به عنوان سس خانگی برای ساندویچ استفاده کرد.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟