ته چین؛

طرز تهیه کرم بروله

کد خبر: ۸۰۸۲۲۶
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۶ 17 June 2018
تعداد بازدید : 3918
کد خبر: ۸۰۸۲۲۶
|
۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۶ 17 June 2018
|
14150 بازدید

مواد لازم:
شش تخم مرغ
چهار قاشق غذاخوری شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
دو و نيم پيمانه خامه پر چرب
دو قاشق غذاخوری شکر سفید
دو قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای

بازدید 14150
کرم بروله دسری فرانسوی به معنی کرم سوخته شده است. این اسم به دلیل تکنیک سوزاندن کارامل روی دسر برای تشکیل لایه‌ای سفت و ضخیم به آن داده شده است.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟