ته چین؛

طرز تهیه سس بوقلمون

کد خبر: ۸۰۹۱۶۴
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۱ 19 June 2018
تعداد بازدید : 2238
کد خبر: ۸۰۹۱۶۴
|
۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۱ 19 June 2018
|
26872 بازدید

مواد لازم:
شش پیمانه استاک بوقلمون
یک چهارم پیمانه آرد
يک قاشق چايخوری ادويه مرغ
یک قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک چهارم قاشق چایخوری نمک دانه کرفس

 

بازدید 26872
گریوی سسی با پایه آب گوشت است که بر روی غذاهای گوشتی ریخته می شود. در این دستور غذا از ترکیب آب بوقلمون برای درست کردن سسی کم چرب و خوش‌طعم برای سرو همراه بوقلمون استفاده می شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟