ته چین؛

طرز تهیه شیر زردچوبه

کد خبر: ۸۰۹۴۵۱
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۰ 19 June 2018
تعداد بازدید : 5034
کد خبر: ۸۰۹۴۵۱
|
۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۰ 19 June 2018
|
21946 بازدید

مواد لازم:
یک چهارم قاشق چایخوری زردچوبه
یک چهارم قاشق چایخوری هل
یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه
مقداری زنجبیل
مقداری حبه سیر له شده
یک پیمانه شیر
سه چهارم قاشق چایخوری عسل
یک هشتم قاشق چایخوری وانیل

بازدید 21946
شیر زردچوبه نوشیدنی هندی است که از زردچوبه تهیه می شود. برای تهیه این شیر از انواع ادویه و مواد شیرین‌کننده استفاده و داغ سرو می شود.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟