مواد لازم:
شکلات تلخ 50 گرم
نصف پیمانه شکر
دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
یک قاشق غذاخوری پودر برنج
دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
دو پیمانه شیر پرچرب
دو قاشق غذاخوری معادل 40 میلی لیتر خامه پرچرب
نصف قاشق چایخوری وانیل
پودینگ شکلات دو نوع اصلی دارد که نوع نخست در آمریکا و کانادا رایج است و نوع دوم که شبیه به کیک است در بریتانیا، ایرلند، استرالیا و نیوزلند رایج است. در این ویدیو طرز تهیه نوع اول آموزش داده می شود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.