ته چین؛

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

کد خبر: ۸۱۰۶۰۸
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۸ 24 June 2018
تعداد بازدید : 3806
کد خبر: ۸۱۰۶۰۸
|
۰۳ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۸ 24 June 2018
|
13863 بازدید

مواد لازم:
شکلات تلخ 50 گرم
نصف پیمانه شکر
دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
یک قاشق غذاخوری پودر برنج
دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
دو پیمانه شیر پرچرب
دو قاشق غذاخوری معادل 40 میلی لیتر خامه پرچرب
نصف قاشق چایخوری وانیل

 

بازدید 13863
پودینگ شکلات دو نوع اصلی دارد که نوع نخست در آمریکا و کانادا رایج است و نوع دوم که شبیه به کیک است در بریتانیا، ایرلند، استرالیا و نیوزلند رایج است. در این ویدیو طرز تهیه نوع اول آموزش داده می شود.
اشتراک گذاری