ته چین؛

طرز تهیه پاناکوتای بدون گلوتن

کد خبر: ۸۱۰۸۷۶
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۲ 24 June 2018
تعداد بازدید : 895
کد خبر: ۸۱۰۸۷۶
|
۰۳ تير ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۲ 24 June 2018
|
5446 بازدید

مواد لازم:
سه قاشق غذاخوری شیر
دو و نیم قاشق چایخوری ژلاتین
دو پیمانه خامه پر چرب
یک چهارم پیمانه شکر
یک پیمانه تکه‌های شکلات تلخ
یک قاشق چایخوری وانیل
یک و نیم پیمانه بلوبری
یک قاشق چایخوری شکر
نصف قاشق چایخوری آب لیمو

بازدید 5446
پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می شود. در این دستور گلوتن که پروتئینی در گندم و جو است استفاده نمی شود تا غذایی مناسب افرادی که به این ماده حساسیت دارند تهیه شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟