ته چین؛

طرز تهیه ریزوتوی خامه‌ای سبزیجات و میگو

کد خبر: ۸۱۱۸۴۰
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۱ 28 June 2018
تعداد بازدید : 866
کد خبر: ۸۱۱۸۴۰
|
۰۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۱ 28 June 2018
|
7468 بازدید

مواد لازم:
450 گرم میگوی بزرگ
یک قاشق غذاخوری روغن
یک و نیم پیمانه آب
دو و نیم پیمانه‌ آب مرغ کم نمک
یازده سوم پیمانه برنج سفید دم کوتاه
55 گرم پنير خامه‌اي با سبزيجات
نصف پیمانه نخود فرنگی
فلفل تازه

بازدید 7468
ریزوتو غذایی مخصوص شمال ایتالیا تشکیل شده از برنج و خامه است که به عنوان غذای اصلی سرو می شود. در این دستور پخت از میگو و پنیر خامه‌ای همراه با سبزیجات برای پخت برنج استفاده می شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟